Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Gepost door Ralph op zaterdag, januari 9, 2016 Onder: Zelfvertrouwen Algemeen


Er zijn veel mensen die erg weinig zelfvertrouwen hebben. Mensen die blaken van het zelfvertrouwen zijn over het algemeen gelukkiger. Zij hebben het gevoel alsof ze de wereld aankunnen en datgene kunnen bereiken wat ze voor ogen hebben. Dit soort mensen staan positiever in het leven en zijn daarnaast ook nog eens veel aardiger voor zichzelf.
 

Iemand met meer zelfvertrouwen straalt dit ook uit. Dat trekt weer mensen aan. In deze blog geef ik je allerlei handige tips waarmee jij je zelfvertrouwen kan vergroten. Je zult er veel aan hebben en wanneer je een aantal tips toepast in de praktijk, groei je vanzelf in je nieuwe rol en ga jij je veel gelukkiger voelen!

Wat is zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen kan je kweken. Maar de basis daarvan ligt in de jeugd. Daarover straks meer. Je hebt vertrouwen in jezelf of je hebt het niet. Een beetje zelfvertrouwen is namelijk ook een tekort aan vertrouwen.

Mensen die vertrouwen hebben in zichzelf die hebben in feite een hele realistische kijk op hun eigen kwaliteiten. Zij vertrouwen erop dat ze het leven aankunnen, met alle obstakels en tegenslagen die daarbij horen.

Zoals ik al schreef hebben mensen die over voldoende zelfvertrouwen beschikken meer vaardigheden die hen in staat stellen om successen te behalen.

In: Zelfvertrouwen Algemeen 


Tags: zelfvertrouwen vergroten  zelfvertrouwen kweken 
blog comments powered by Disqus

 

 

 

 

UA-7585422-2