Zelfvertrouwen vergroten

Gepost door Ralph op zaterdag, juli 8, 2017 Onder: Zelfvertrouwen Algemeen

Besef dat al jouw keuzes tot nu toe de juiste zijn geweest. Besef ook dat alles wat je tot nu toe hebt gedaan om te komen in je leven waar je bent, de beste keuzes zijn geweest.

Vaak geven mensen aan dat ze fouten hebben gemaakt en voelen zich daar schuldig, boos, teleurgesteld enzovoort over. De volgende zinnen zijn belangrijk en laat deze goed op je in werken of lees ze meer dan 2 keer door:

Als je jezelf realiseert dat je elke keuze op het moment dat je de keuze hebt gemaakt vanuit de kennis van dat moment is gemaakt, dan besef je ook dat elke keuze op dat  moment de juiste is geweest. Niets om je over op te winden dus.

Natuurlijk zou je, met de kennis van nu, een aantal keuzes wellicht anders gemaakt hebben. Omdat je die informatie niet had, was de keuze toen altijd de juiste.

Zolang je dat jezelf voorhoudt, heb je  rust in en berusting in wat je tot nu toe in je leven hebt gedaan. Door op deze manier te denken ben je bezig met een stuk erkenning. Je erkent jezelf voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan in je leven en creĆ«ert daarmee ruimte om het nu anders  te doen.

Je stopt geen negatieve energie meer in strijd tegen wat  is geweest, maar laat het los en richt je aandacht en focus op een zonnige toekomst. Dat geeft een veel beter gevoel en jouw zelfvertrouwen zal automatisch worden vergroot.

In: Zelfvertrouwen Algemeen 


Tags: zelfvertrouwen  zelfvertrouwen vergroten  keuzes  fouten 
blog comments powered by Disqus

 

 

 

 

UA-7585422-2